ПРОЦЕС НА ЗАКУПУВАНЕ

От първата ни среща до първата ви крачка в новия дом. Предвидили сме целият етап от началото до края, за да можете да се чувствате спокойни и уверени, че ще получите домът, който винаги сте искали.

 • 0% риск за купувача
 • 8 месеца срок за изпълнение
 • гъвкави схеми на финансиране
 • СТЪПКА 1

  ПРЕДВАРИТЕЛНА КОНСУЛТАЦИЯ
  С НАШИЯ ЕКСПЕРТЕН ЕКИП

  Нашият екип от експерти е винаги насреща за да ви консултира, да отговори на всички ваши въпроси и най-важното да ви помогне да вземете правилното решение за вас и вашето семейство. Ние не просто продаваме къщи, ние създаваме домове, ние изграждаме общност.

 • СТЪПКА 2

  ИЗЯСНЯВАНЕ НА ОЧАКВАНИЯТА
  И ДЕТАЙЛИТЕ ПО ПРОЕКТА

  Предвид факта, че всички къщи имат разрешение за строеж,намирането на решение отговарящо на вашите нужди се свежда до внимателният избор на подходящата за вас тип къща.След това да поговорим за детайлите около евентуалният вътрешен редизайн- идеите, плановете, и очакванията, който имате за вашето жилище. За нас е важно да се уверим, че вие получавате, точно това, което си представяте.

 • СТЪПКА 3

  УТОЧНЯВАНЕ НА СРОКОВЕТЕ
  И НАЧИНИТЕ ЗА ЗАПЛАЩАНЕ

  Следвайки изискванията, които имате, ще изготвим персонализирана оферта, включваща сроковете за изпълнение, допълнителните желани екстри от Ваша страна и различните възможности за плащане и финансиране. Ще ви запознаем с всичко, до най-малката подробност, за да се чувствате спокойни и сигурни.

 • СТЪПКА 4

  Строителството на
  вашият нов дом

  Тук започваме строителството на жилището ви, точно както сме го планирали заедно. Ще ви държим в течение за прогреса ни и ще имате възможност да вземете участие в целия процес, както и да следите за изпълнението на работата.

 • СТЪПКА 5

  ФИНАЛИЗИРАНЕ И ИЗДАВАНЕ
  НА ВАШЕТО ЖИЛИЩЕ

  При приключването на цялостното изграждане на вашето жилище и след като се уверим, че всичко отговаря на изисквания ви, остава да финализираме съвместната си работа и да ви предадем ключовете. От вас остава да направите тази къща, свой дом.