Често задавани въпроси

Какво всъщност е Newpoint?

Newpoint е затворен жилищен комплекс във Варна, който е разпределен в 56 уникални парцела, предвидени за строителството на модерни еднофамилни къщи.

Как сте стига до комплексът? Какъв е пътят до там?

Погрижили сме се достъпът до Newpoint да бъде максимално удобен за своите обитатели. От булевард Първи Май се отбива в ляво, като пътят нагоре до комплексът ще бъде напълно обновен и преасфалтиран.

На какво разстояние е Newpoint от плажа и как се стига до там?

Комплексът се намира на 500м. от плажa, като до там може лесно да се стигне с автомобил по главният път, или пеша по алея, слизаща директно до долу.

Комплексът е предвиден като курортен или за целогодишно живеене?

Въпреки, че комплексът е идеално място за почивка през лятото, всичко е предвидено и съобразено с нуждите на хората, които смятат да живеят тук целогодишно със своето семейство.

Могат ли да се правят индивидуални корекции по имотите?

Да, на базата на типът къща, който сте избрали за своето семейство, можем да предложим някои индивидуални модификации, за да може вашият дом да отговаря на всичките ви нужди.

Как да закупим имот в Newpoint?

Закупуването на имот става директно от нас, без посредници. Можете да се свържете с нас, за да се уговорим за среща и да изготвим индивидуален план отговарящ на вашите изисквания.

Как да изберем имот в Newpoint?

Разполагаме с голям избор от типове къщи и парцели, от който можете да изберете този, който ще ви подхожда най-добре. Нашият екип е насреща за консултация.

На какъв етап от строителството се предават къщите?

Степента на завършеност на къщата е по БДС – изцяло завършена фасада, завършени инсталации, подове, замазка на стените и шпакловка подготвена за боя. Дворът и прилежащите части са напълно озеленени. Предлагат се и допълнителни пакети за довършителни работи „до ключ“, както и „пасивна къща“ и „умна къща“.

Ще имам ли изглед към морето?

В зависимост от парцелът, който изберете имотът ви ще разполага с невероятна гледка към морето, гората или и двете. Къщите са разположени в денивелация, по начин, който да гарантира, че гледката ви няма да бъде отнета от друга къща пред вас.

С какви удобства разполагат къщите?

Къщите в Newpoint разполагат със самостоятелен двор от 400 до 650 квадратни метра, един или два гаража, едно или повече паркоместа, собстевни партиди за всички комуникации, просторни стаи, и допълнителни технически помещения.

Какви са цените на къщите в Newpoint?

Крайната цена се определя, в зависимост от къщата, която сте избрали за свои дом и според индивидуалните ви нужди за довършителни работи и модификациите, които желаете. Свържете се с нас, за да получите подробна информация.